Fulya Administratör
Mesaj Sayısı : 282 Kayıt tarihi : 02/08/09 Yaş : 31 Nerden : İstanbul
| Konu: Ayben'den Facebook ve Msn [07-05-09] Ptsi Ağus. 03, 2009 9:18 am | |
| Facebook
selam arkadaşlar
Uzun bir süredir habersiz bıraktım sizi.Sessiz takip moduna geçtimde denebilir.Birkaç sağlık problemi baya vaktimi aldı doğrusu.Ama Allah'a çok şükür iyiyim dahada iyi olacağım.Bu dönem içinde bir kaç konser ve etkinlikte yer aldım ancak sizlere haber veremedik çünkü hep son dakika katıldığım organizasyonlardı.Şuan görünen tek organizasyon 16 Mayıs Viyana konseri.İlk kez gideceğim bir yer ve gerçekten heyecanlıyım.Umarım ordaki dostlarda bu heyecanı benimle paylaşırlar. Bunun dışında çalışmalarım sürüyor.Biraz tembelleştim son zamanlarda,kendime daha çok vakit ayırdımda denebilir. Ama bir kaç güzel proje var.bunlardan birinden yakında haberdar olacaksınız zaten.
Diğer bir konu da "Facebook" hakkında sürekli olarak mesaj alıyorum. Arkadaşlar ben kişisel bir Facebook sayfası kullanıyorum ama o sayfaya ulaşılması mümkün değil.sadece uzakta olan arkadaşlarımla haberleşmek adına açtığım bir sayfa ve ona da sürekli olarak bakacak vaktim olmuyor zaten.bunun dışında ulaşabileceğiniz bir facebook sayfasıda mevcut https://www.facebook.com/home.php#/profile.php?id=598628915&ref=ts ancak buna da kendim bakamıyorum.En son gördüğüm kadarıyla arkadaş sayısı limitini doldurmuş ve bir okadar arkadaş ekleme talebi birikmiş durumda takdir edersinizki bunlarla tek başıma uğraşmam mümkün değil.bana bu konuda yardım eden bir arkadaş var. Ancak bu facebook durumu çığrından çıkmış halde.yani bu link verdiğim sayfayıda çok yakın bir zamanda kapatıyorum.Facebookta adıma açılan bir çok fan sayfası zaten var ve benimle ilgili olan gelişmeleri myspace aracılığı ile öğrenip oraya koyacaklardır zaten.Ama yinede en güvenilir kaynak www.myspace.com/ayben34
Bununla ilgili takip ettiğimiz bir konu daha var. Özellikle belirtmek istiyorum CEZA YA AİT BİR FACEBOOK HESABI YOKTUR. tamamen kadırılıyorsunuz.FACEBOOKTA BULUNAN BİLGİN ÖZÇALKAN,CEZA FATALRHYMER,CEZA KESKİNKILIÇ ,CEZA AYBEN ,CEZA AYBEN ROKA ve benim verdiğim linkin dışındaki AYBEN ÖZÇAKLAN VS.. GİBİ ÜYELİKLER SAHTEDİR. bizler bu konu ile ilgili gereken kanuni işlemler için başvurduk.Sahte Facebook açmak bir suç olarak kabul edilmiş ve bu konuda bir karar bile çıkmıştır. bkz. http://www.samanyoluhaber.com/haber-138339.html Bu profilleri açan kişiler şu anda ne yaptıklarının farkında değiller ancak bizimde böyle bir duruma seyirci kalamamız mümkün değil.Kimliğimizi kullanarak özel hayatımıza müdahale etme hakkı buluyorlar kendilerinde.Umarız bu yaptıkları hatayı anlamaları ve tekrarlamamaları için bir yol olur.
bu arada ek bir konu ne Ceza nede ben msn adresi kullanmıyoruz.yani msn listenizde eğer varsa Ceza yada ben diye konuştuğunuz insanlar yalan söylüyorlar.bu konuda da kanuni haklarımızı araştırıyoruz.
şimdilik benden bu kadar.en yakın zamanda daha güzel haberlerle görüşmek üzere.Sizi seviyorum.
Ayben
Ayben MySpace: www.myspace.com/ayben34 | |
|