CeZaYbEn
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

CeZaYbEn

....

AnasayfaKapıLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Topraktandır Özümüz

YazarMesaj
Fulya
Administratör
Administratör
Fulya

Topraktandır Özümüz Empty
MesajKonu: Topraktandır Özümüz   Topraktandır Özümüz Icon_minitimeÇarş. Ağus. 05, 2009 2:48 pm

Topraktandır Özümüz

[Ceza]
Emeği katletme çok yazık zamansız göçünce geride kalan korkmasın ey amansız bay, her ateşin sonu duman olacak bekle gör, uyanık ol yoksa ne dost ne düşman affeder

[Gekko G]
Sabreder gölüm çoktan hakkeder hey dedim kalk dedim gördüm hep boktan laf eder Olmasak napçanız siz, Olmayın gerçeği biz yaşatalım siz oynayın

[Killa Hakan]
Doymiyim ben şöyle elimin tersiyle uzanıp bi koymiyim. Durdurur yıldızları sayarsın hayal kurdurur. Vurdurur üşürsün sakinler düşünürsün oy Çok kaybettik haydi sart boy

[Ceza]
Herkeste paranoy ve bir çoğuda toy. Bir çoğunda para çok ama elinde rym yok. Beş para etmez. Yüz ile çarpsan o yürekleri kimse almaz pazardada satsan.

[Gekko G]
Hazırada konsan moruk işlemez. Donuk hislerini kimse istemez. Tüyüm kalkmaz kalbim hissetmez. İstek buysa pislet farketmez.

[Killa Hakan]
Şarzetmez kafan almaz kalmaz yanınızda yaptığınız. Belli bile değil kimle oturup kalkıp kimi sattığınız. Açın gözleri kapatmayın sakın yakın takın. Bu tayfa hap kokan saç komando bakın.

[Nakarat]
Topraktandır özümüz tutulur sözümüz.
Bir gün denize doğru serpilir közünüz
Artık durma karşımızda hadi yaslan yaylan.
Bela gelir seni bulmaz mı sandın esastan. (2x)

[Gekko G]
Ispatlamaya gerek yokken ıspatlıyıceğiz
Siz patlatmaya hazırlanırken biz patlıyıcağız
Üstad bu team moruk kıskan küs bak bakeğim. En üst kat mı değil mi aşağıya bir bak bakeğim.

[Killa Hakan]
Kırıldı elbette kemikler hemde çatır çatır.
Elbet her yaranın yaptığı iz birşeyleri hatırlatır.
Gümbürtüye gider hislerin gösterme sakla.
Kırıcı geçebilir bazı günler aldırma bakma.

[Ceza]
Hani görünmeyen bir köy varya İşte biz o köyün klavuzları ve geçit vermez yolun ustalarıyız. Gün ve gece eşit etrafta derse binbir çeşit. Heryer kör karanlık kör çukur var her tarafsa delik.

[Gekko G]
Ezik kişiliğiniz emip kemirceğim kemik kesiciğim ben çok eminim ezip geçeceğim.Paspal bu suratına balgam her gün kavga mı olur barışığım yeni program.

[Killa Hakan]
Kime sorsam herkes olmuş korsan.Sorsan tamam ama yine kafayı yorsam.Bir baktık ki karışık olmuş karışmış ortam. Kafam bozulur zaman zaman atar sigortam.

[Ceza]
Fazla çıkma in ordan.Düşünca canın yanmasın.Bazen sahneden düşende oldu biz taşımışız. Kafam Rapin yolunda hayatta yarıya varmışım. İşi bilenler seyrederken ben tarihi yazmışım.

[Nakarat]
Topraktandır özümüz tutulur sözümüz.
Bir gün denize doğru serpilir közünüz
Artık durma karşımızda hadi yaslan yaylan.
Bela gelir seni bulmazmı sandın esastan. (4x)
https://cezayben.yetkinforum.com

Topraktandır Özümüz
1 sayfadaki 1 sayfası