CeZaYbEn
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

CeZaYbEn

....

AnasayfaKapıLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Bu Rap Muhabere

YazarMesaj
Fulya
Administratör
Administratör
Fulya

Bu Rap Muhabere Empty
MesajKonu: Bu Rap Muhabere   Bu Rap Muhabere Icon_minitimeÇarş. Ağus. 05, 2009 2:21 pm

Bu Rap Muhabere

İstisalarmı vuracak beni yerden yere ba-bı ali yalamalarının azına ben kilidi vurdum emme siz elma kurdu gibisiniz hepiniz, biz her derde deva lokman hekim formülü gibi defter ölümsüz bu raplar lefter küçük antonyadis golleri gibi büyülü lyrikler. kimi hara kiri sandı bu raplerı kimi namus bekçisi gibi gördü kendini ayak altı rapcısı neredeler acabalar itler fazla heveslenme beni kırmak kızıl ırmaktan tek ayak üstünde sekerek geçmek kadar zordur mc'lerin çenesini kırmak bana düşer metaforlarımın alaforunda kaybolacaksınız itler kondom yok bu sefer bana baba diyeceksin kustuğum her sözü sen yiyeceksin s.o.s veremeyeceksin hiç kuvayi dengesiz anten sus kalbin duracak bir gün geberip gideceksin neyin peşindesin

Şu habibi Şubi dek muharbara sapanla m4a1 pala bir arada la mecnun rap yau elhamdülillah enabi arif batı berlin real cellat.
Şu habibi Şubi dek muharbara sapanla M4a1 pala bir arada ya mecnun rap yau elhamdülillah enabi arif batı berlin real cellat

Kombinezon giyecek kombinasyon olarak ayağını bir pittbull üçbin kilo basınçla kırılacak organın sende yedeği varmıdır, alnından başka her yerine bir kurşun hedefim olsun seksendortte yapılan ragamofili havuç uydursun h2000 de kudursun, teonun her yaptığı eski şarkı tırmalamış kulağımı insan ilhamdan bu kadar yoksunmuymuş yosun tutmuş artık kalite çalar en alternatifinize sponsor olarak domalan aklı birkarış havada beyni sekiz metredende geride olan koltuk sahibi denyo cüceler kimlerden medet beklerki bilmem
tek bir aranjor var gibi ülkede her şey aynı tatta vede aynı katta çökmek üzeresiniz haberiniz olsun taaviz vermiş kelebekler kulaklar artık bu raple dolsun

Şu habibi Şubi dek muharbara sapanla m4a1 pala bir arada la mecnun rap yau elhamdülillah enabi arif batı berlin real cellat.
Şu habibi Şubi dek muharbara sapanla M4a1 pala bir arada ya mecnun rap yau elhamdülillah enabi arif batı berlin real cell
https://cezayben.yetkinforum.com

Bu Rap Muhabere
1 sayfadaki 1 sayfası