CeZaYbEn
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

CeZaYbEn

....

AnasayfaKapıLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Mos Def'ten Yeni Albüm "The Ecstatic"

YazarMesaj
SaVa$
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
SaVa$

Mos Def'ten Yeni Albüm "The Ecstatic" Empty
MesajKonu: Mos Def'ten Yeni Albüm "The Ecstatic"   Mos Def'ten Yeni Albüm "The Ecstatic" Icon_minitimeÇarş. Ağus. 05, 2009 10:53 am

İlk olarak Talib Kweli ile ortak albümleri olan "Black Star" albümüyle tanımıştım Mos Def'i. Sevmiştim o albümü, Mod Def'in solo albümlerini de dinledim sonraları.En son "Bir Otostopçunun Galaksi Rehberi'' ni izlediğim zaman hatırlıyorum nedense Mos Def'i. Pek yoğun şekilde ilgilenmemişim ne hikmetse, ama Mos Def birçok ödül almışlığı olan göz önünde bir isim ve dördüncü solo albümü "The Ecstatic" haziran ayının dokuzunda piyasaya çıkıyor.

Bu albümün haberi ilk olarak 2007 yılı içerisinde çıkmış ve albümün çıkış tarihi olarak 2008 nisan ayı belirtilmişti. Fakat sonradan bu tarih 2009 yılının haziran ayına ertelendi ve şimdi kesin olarak 9 Haziran 2009'da Mos Def'in dördüncü solo albümü "The Ecstatic" in yayınlanacağı belirtildi. Albümde Madlib, Oh No, Chad Hugo, Kanye West, Pete Rock, Mr.Flash ve J.Dilla gibi prodüktörler yer alırken Slick Rick, The Roots'dan Black Thought ve Jay Electronica’da vokalleriyle albüme katkıda bulunacak isimlerden.

Storytelling mevzusunda çok mühim bir yeri olan Slick Rick'in albümde yer alıyor olması şahsi olarak beni albüme çeken sebeplerden bir tanesi. Downtown Records bünyesinden piyasaya sürülecek albümün haziranın dokuzunda yayınlanacağını bir kez daha belirtiyor, usul usul aradan çekiliyorum.

MySpace: www.myspace.com/mosdef

Mos Def'ten Yeni Albüm "The Ecstatic"
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» "Arkadaşlık" nedir?
» Konuşurken kullanılan "eee..."
» Türkiye’nin tek Graffiti Dergisi "Bosphorus Graffiti Magazine"Çıktı
» Yeni üyeler burda kendinizi tanıtabilirsiniz...
» Tech n9ne'ın Yeni Albümü K.O.D 27 Ekimde Piyasada.